Stiinta & Tehnologie

#ford b-max #craiova #ford

Ford B-Max va fi produs la Craiova

Reprezentantii firmei Ford au anuntat, marti, ca modelul B-Max va fi produs la fabrica de la Craiova in prima parte a anului viitor.

Tot la Craiova va fi produs si un al doilea automobil apartinand clasei B, care va inlocui masina Transit Connect .

"In ceea ce priveste noul vehicul de clasa B care va fi produs la Craiova in viitor, acesta va inlocui productia noului Ford Transit Connect , planificata initial pentru fabrica din Romania. Planul actualizat transforma fabrica de la Craiova intr-o unitate specializata pentru productia de vehicule apartinand clasei B, oferind oportunitati sporite prin utilizarea componentelor si platformelor comune pentru vehicule cu dimensiuni similare”, se arata intr-un comunicat.

“Odata cu evolutia strategiei globale One Ford, am reevaluat planurile noastre de productie. Intial, am anuntat ca la fabrica de la Craiova se va produce noul model Ford Transit Connect. Cu toate acestea, am identificat argumente solide care sa permita fabricii de la Craiova specializarea pe vehicule apartinand clasei B”, a precizat Jan Gijsen, presedintele Ford Romania .

Aceasta schimbare a planurilor Ford pentru uzina de la Craiova face parte dintr-un proces mai amplu de reorganizare a productiei din Romania, Germania, Turcia si Spania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea