Stiinta & Tehnologie

#ford b-max #uzina ford #ford b-max romania

Ford B-Max poate fi comandat si in Romania

Automobilul de familie Ford B-Max , produs la uzina Ford de la Craiova, poate fi comandat de azi in reteaua de dealeri de pe piata auto din Romania.

Conform zf.ro, pretul de pornire al unui B-Max va fi de 13.500 de euro. Deocamdata, nu se cunosc detalii despre varianta de top a acestui model.

Primele masini Ford B-Max urmeaza sa ajunga in showroom-urile din Romania incepand cu luna iulie. Livrarea catre clienti se face din luna septembrie.

Ford B-Max a avut premiera mondiala luna trecuta, la Barcelona Mobile World Congress . Modelul a fost expus si cu ocazia recentului Salon Auto de la Geneva (6-18 martie 2012).

"Ford B-MAX revolutioneaza realmente gandirea traditionala cu privire la masinile din aceasta clasa si promoveaza un concept care nu a mai fost incercat de alti producatori. Ultimele tehnologii Ford implica faptul ca B-MAX este mai distractiv de condus, ofera siguranta sporita si realizeaza un consum de combustibil de inalta clasa. Face lucruri pe care celelalte autovehicule nu le pot face. Credem ca Ford B-MAX va avea un impact major asupra pietei masinilor compacte", a declarat Stephen Odell, presedinte si CEO Ford Europa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea