Stiinta & Tehnologie

#craiova #ford #ford b-max

Ford B-Max, la teste in SUA

Ford testeaza deja in SUA noul model Ford B-Max , ce va fi produs exclusiv la Craiova incepand cu sfarsitul anului. Motorizarea B-Max a fost testata cu o caroserie Ford Fiesta .

Reporterii britanici de la CarMagazine.co.uk au fotografiat testele americanilor, desfasurate in Michigan.

Deghizat ca un "Ford Fiesta inaltat", B- www .acasa.ro/max" title="max">Max a fost supus unor teste de catre americanii de la Ford, pentru a fi gata pana la lansarea din 2012.

Ford B-Max a fost conceput ca o masina globala, insa nu va fi vandut in SUA, unde americanii conteaza pe vanzarile modelelor C-Max si Grand C-Max . Noul model Ford ar urma sa se vanda bine in Europa si Rusia.

Cel mai nou element al lui Ford B-Max este motorul pe benzina de tip EcoBoost de 1,0 litri si trei cilindri supraalimentat, ce urmeaza sa fie produs tot in Romania.

Acelasi tip de test a fost realizat si de catre Renault inainte de lansarea lui Sandero, care initial era camuflat intr-un Logan cu spatele taiat dar si cu Duster, potrivit ZF.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea