Stiinta & Tehnologie

#remat #2010 #programul rabla

Fondurile pentru Rabla ar putea fi suplimentate

Premierul Emil Boc a afirmat ca Guvernul are suficiente resurse financiare pentru a colecta cel putin 60.000 de masini uzate in cursul acestui an, iar daca va fi nevoie de suplimentarea fondurilor pentru "Programul Rabla" Executivul va putea face acest lucru.

Prezent la Ploiesti, unde a vizitat class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ remat " title="remat">remat " title="remat">Remat Holding, firma unde sunt colectate autovehiculele in cadrul "Programului Rabla", premierul Emil Boc a tinut sa transmita ceea ce a numit "un mesaj foarte clar", respectiv ca Guvernul dispune de suficiente fonduri pentru colectarea unui numar de 60.000 de masini prin "Programul Rabla", iar daca va fi nevoie fondurile vor putea fi suplimentate, precizeaza Mediafax.

Boc a discutat cu oamenii aflati in curtea Remat pentru a-si preda masinile uzate contra cupoanelor din programul de reinnoire a parcului auto, premierul recomandandu-le acestora sa fie atenti ca, in cazul in care cumpara cupoane in cadrul acestui program, acestea sa nu fie falsificate si sa fie insotite si de celelalte documente care sunt obligatorii.

Emil Boc a asistat, de asemenea, la procesul de compactare a unui autoturism in cadrul "Programului Rabla".

Premierul Emil Boc a ajuns in curtea sediului Remat Holding din Ploiesti la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar cand a coborat din masina a spus ca vrea sa le arate romanilor ce se poate cumpara prin "Programul Rabla".

"Programul Rabla" a inceput in 18 februarie, dupa ce Guvernul a relansat campania de casare a masinilor vechi, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, afirmand ca acest program a fost modificat, astfel ca un proprietar poate casa mai multe masini.

Prima de casare ramane la 3.800 de lei, iar Guvernul spera sa scoata din uz intre 50.000 si 60.000 de rable.

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea