Stiinta & Tehnologie

Fly E310 Attitude vine de la rusi

Atunci cand vorbim de telefoane mobile cam intodeauna avem companii asiatice sau nordice, LG si Samsung sunt coreeni, Nokia e companie finlandeza , iar Sony Ericsson companie suedezo-japoneza.

Iata ca placa se schimba putin si azi avem de-a face cu un telefon care vine din, nimeni alta decat, "mama Rusia". Chiar daca compania nu se alfa printre cei mai cunoscuti dezvoltatori de telefoane mobile, Fly Mobile, se lauda cu un nou terminal: Fly E310 Attitude.

Telefon " fashion "

Despre modelul Fly E310 Attitude se spune ca este un telefon "fashion", desi multe din fete ar stramba din nas daca ar fi sa aleaga intre Fly si alte modele "fashion" de pe piata. Printre altele, terminalul este un telefon mid-range .

Dar este cazul sa intram in detalii ceva mai amanuntite despre acest terminal. Fly E310 Attitude masoara 106 x 52,5 x 12,4 milimetrii si cantareste 115 grame; dupa cum se vede un terminal destul de compact. Mai mult decat atat, bateria care alimenteaza telefon este trainica, cei 750 mAh rezista pana la 5 ore jumatate de convorbiri si pana la 20 de zile in modul stand-by .

Mai este ceva...

Dar Fly E310 Attitude nu se mandreste cu atat. Terminalul quad-band, vine la bord cu conectivitatea GPRS si EDGE, Bluetooth 2.0, USB 2.0, broswer pentru navigari web WAP 2.0 si memorie interna de 87 MB cu plusul adus de cardul microSD care utilizatorul il cumpara separat. Telefonul suporta upgrade de pana 8 GB.

Ecranul lui FlyE310 este de 2,4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si 16 milioane de culori. Terminalul vine cu stylus la pachet, are player muzical si video ce duc in spate formatele MP3, WAV, AMR, AAC, MID, 3GP si MP4 si o camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus .

Rusii vor primi telefonul la sfaristul acestei luni pentru pretul de 190 de euro. Din pacate nu se stie daca restul Europei va pune mana pe el sau nu.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea