Stiinta & Tehnologie

Fishlabs lanseaza Galaxy on Fire 2

Jocurile pentru telefoane mobile par sa se inmulteasca in fiecare zi. Azi aflam ca un alt joc a fost lansat pentru aceste dispozitive.

Fanii shooterelor spatiale au un motiv de bucurie, pentru ca compania Fishlabs lanseaza o continuare a jocului deja de succes, Galaxy of Fire .

La toamna...

Galaxy of Fire 2 va vedea lumina zilei abia la toamna, dar fanii se pot astepta la grafica 3D, asemenea predecesorului si va acelasi stil de joc plin de actiune. Daca stii cate ceva despre primul joc, vei fi bucuros sa il reintalnesti pe mercenarul Keith Maxwell.

In acest nou episod, eroul nostru, Keith Maxwell, va fi catapultat in spatiu si timp din cauza unei defectiuni aparute pe nava in care era. Actiunea jocului il trimite cu 35 de ani in viitor, unde o rasa misterioasa a invadat spatiul cunoscut de noi folosindu-se de gaurilor de virme spatiale.

Galaxie in toate regula

Noul joc promite sa nu dezamageasca mai ales ca acesta contine o galaxie imensa cu peste 20 de sisteme solare, 100 de statii spatiale unice, grafica 3D, sistem de schimb comericial, misiuni si posibilitati de upgrade ale navei si echipamentelor de bord.

Daca ai rabdare sa joci jocul pana la capat vei descoperi ca vei ajunge la performante de peste 10 ore de joc continuu, plin de actiune, misiuni si joc liber. Ai la dispozitie 30 de nave, dintre care o poti alege pe cea care iti place mai mult, mini-jocuri si posibilitatea de aterizare pe asteroizii virtuali pentru confectionarea carburantilor sau diferitelor echipamente, adica tot tacamul de care ai nevoie pentru a te simti un pilot intr-o galaxie.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea