Stiinta & Tehnologie

Filmul Vantage Point devine joc pe telefon

EitaroSoft si Sony Pictures Entertainment din Japonia, au anuntat o noua cale de reclama pentru un film. Acesta se va face prin intermediul telefoanelor mobile.

The President is dead

Filmul in cauza se numeste Vantage Point si ii are in distributie pe Dennis Quaid , Matthew Fox , Forest Whitaker , Sigourney Weaver si Willian Hurt. Actiunea filmului este simpla: presedintele Statelor Unite ale Americii este asasinat, iar aceasta poveste este spusa de opt oameni din opt puncte de vedere diferite. In final trebuie gasit vinovatul.

Cu aceasta poveste in spate, EitaraSoft si Sony au reprodus scene, au realizat un subiect similar ce cel din filmul mai sus mantionat intr-o lume 3D virtuala, care poate fi accesata prin intermediul telefoanelor mobile. Lumea aceasta 3D are si un nume, Lamity.

Bine ai venit in Lamity

Actiunea filmului se petrece in piata Salamanca din Spania. Aceasta piata a fost construita virtual si este punctul actiunii in Lamity. Partea aceasta este clara, dar ce trebuie sa faci? Odata ce te-ai inscris in lumea Lamity, vei deveni un participant la joc si totodata un protagonist al acestui "film".

Vei intra in rolul unui agent secret si va trebui sa rezolvi cazul mortii presedintelui exact asa cum se petrece si in film. Poti sa faci acest lucru singur, dar e mai indicat sa ai ajutorul altor participanti la actiune.

Filmul Vantage Point isi are premiera azi in Statele Unite. Totodata, acest joc este disponibil doar in Japonia si doar daca detii un DoCoMo900i. Dar nu disperati, 8 martie pare sa fie data de lansare pentru Lamity si in alte retele si tari.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea