Stiinta & Tehnologie

# seo bucuresti #seo

Fii pe prima pagina cu SEO Bucuresti!

Toata lumea isi doreste sa aiba o afecere de succes, sa atraga cat mai multi clienti si sa genereze un profit cat mai mare. Imaginea pe care v-o creati conteaza foarte mult pentru atragerea noilor clienti.

 

In prezent, conform statisticilor, 85% din oameni cauta online produsele sau serviciile pe care le doresc, de aceea detinerea unui website este esentiala pentru afacerea dumenavoastra. Un website de calitate trebuie sa fie optimizat, sa fie usor de accesat si bine structurat.

Pentru ca site-ul dumneavaostra sa poata fi accesat de cat mai multe persoane, ideal ar fi sa se situeze pe prima pagina Google. Pentru a se realiza acest fapt, cea mai buna modalitate este efectuarea unei campanii SEO.

SEO este acronimul de la Search Engine Optimization si se refera la introducerea de cuvinte cheie in platforma, generand blacklinkuri, creand articole pe acele cuvinte cheie, ce sunt postate pe site-uri de profil. Optimizarea poate fi interna si externa. Prin SEO In Site se optimizeaza intern cuvintele cheie introduse in platforma, website-ul dumenavoastra fiind mult mai usor de indexat in primele pagini Google. SEO Off Site consta in postarea unor articole pe diferite blog-uri sau site-uri, continand cuvintele cheie respective.

Google a schimbat modalitatea de indexare a website-urilor de la 1 ianuarie 2016. Pentru ca un site sa ajunga pe primele pagini este nevoie sa fie optimizat pentru orice dispozitiv, sa aiba ultimele update-uri si plugin-uri si sa aiba in spatele site-ului introduse anumite cuvinte cheie.

Daca doresti sa ajungi pe primele pagini Google cauta SEO Bucuresti si vei gasi cea mai buna companie ce te va ajuta sa iti atingi scopul. Renunta in a investi multi bani in adwords pe care ii pierzi, o campanie SEO este mult mai avantajoasa si dupa o investitie foarte mica, veti avea profituri mult mai mari.

Yoseo este o companie din Bucuresti ce se ocupa de crearea site-urilor web, optimizarea acestora si promovarea, ajuntand companiile sa detina un site web care sa ajunga in primele pagini Google. Imaginea ta conteaza cel mai mult, apeleaza la o firma de webdesign pentru a iti crea site-ul perfect ce se va potrivi cu afacerea ta.

Conform statisticilor anului 2018, SEO este cea mai raspandita metoda de promovare a magazinelor online. Detinerea unui magazin online este esentiala pentru aducerea profiturilor cat mai mari si atragerea noilor clienti, apeland la o firma ce creeaza campanii SEO in Bucuresti pentru a iti promova site-ul web, vei atrage mai multi clienti. Este esential pentru un site web sa fie optimizat, deoarece cumparaturile efectuate de pe un smartphone sunt in jur de 40% din totalul vanzarilor tarii noastre. Pana in prezent, aproximativ 66% dintre site-urile de tip magazin online din Romania sunt optimizate pentru orice dispozitiv.

Crearea unui site web pentru a iti vinde produsele este cea mai buna idee daca doresti sa cresti pe piata si sa obtii profituri cat mai mari, aproximativ 70% dintre cumparatori aleg sa comande de pe internet, acestia considera ca shopping-ul online este mai bun si gasesc oferte mai avantajoase. Practic, pe un site poti adauga o sectiune de review la produse, unde viitorii clienti pot vedea ce spun alte persoane despre produsul respectiv, acest lucru va fi un impuls spre a cumpara produsul respectiv. Cautati SEO si incepeti o campanie de promovare a site-ului dumneavoastra pentru a putea ajunge pe primele pagini Google, tineti minte ca un procent de 80% dintre persoanele care petrec timp online au cumparat cel putin o data ceva din mediul online.

In preezent, oamenii petrec mai mult timp pe internet decat in viata reala, de aceea pentru a va putea creste profiturile apelati la campanii de promovare online. Este cea mai buna solutie pentru a creste pe piata si a va face cunoscut. O persoana cauta pe Google, in medie, pana la pagina a treia, de aceea este recomandat sa va situati in priemle trei pagini Google. Printr-o campanie SEO vi se vor introduce niste cuvinte cheie in spatele site-ului, ceea ce va va ajuta sa ajungeti mai usor pe primele pagini Google.

SEO este solutia pentru a va aduce site-ul in primele pagini Google. Renuntati in a plati adwords-uri sau in a va promova pe social media, cautati o firma specializata in campaniile SEO si asteptati rezultatele dorite, cu o investitie foarte mica veti ajunge pe prima pagina Google intr-un timp foarte scurt.

Imaginea dumneavoastra conteaza foarte mult in atragerea de potentiali clienti. Datorita procentului foarte mare de persoane ce prefera cumparaturile online sau cauta anumite servicii pe Google, este indicat sa detineti un site web, pentru ca acestea sa va gaseasca mai usor. Nu este de ajuns sa aveti o pagina simpla de prezentare, sau un magazin online unde produsele nu sunt structurate. E ca si cum ati pastra dezordine in magazinul dumneavoastra, un client va paraasi imediat locatia. Apelati la o firma de Webdesign si SEO din Bucuresti pentru a va crea un site de invidiat prin care sa atrageti mai multi clienti. Pentru ca procentul persoanelor ce cauta si achizitioneaza produse de pe telefonul mobil este foarte mare, este indicat ca website-ul dumenavoastra sa fie optimizat pentru aceste dispozitive, in cazul in care nu aveti site-ul optimizat, va fi dificil de accesat de pe telefonul mobil, iar potentialii clienti vor parasi paghina dumneavoastra si se vor indrepta spre alte site-uri mai bine structurate si mai usor de accesat.

Un site web bine structurat si cu un design uimitor nu este de ajuns, trebuie sa apelati la o companie specializata in campaniile SEO pentru a va ajuta sa ajungeti pe prima pagina Google prin implementarea unor cuvinte cheie. Campania SEO este cea mai avantajoasa si utilizata metoda de promovare, aducand rezultate uimitoare si beneficii imense.

Nu mai sta pe ganduri si cauta o companie de SEO dinn Bucuresti . Fa primul pas pentru a avea o campanie de succes si pregateste-te pentru numarul mare de clienti pe care ii vei atrage. Alege succesul, alege promovarea prin SEO!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea