Stiinta & Tehnologie

#motifsio #husa personalizata #husa telefon

Fiecare detaliu conteaza: de ce sa alegi o husa personalizata de la Motifsio?

Dupa cum bine stii, fiecare detaliu conteaza cand vine vorba despre tinute si despre accesorii. Nu trebuie sa alegi cele mai scumpe piese vestimentare sau accesorii, insa trebuie sa le porti doar pe cele care te reprezinta. Prin tinuta transmiti multe despre personalitatea in general si despre starea ta in acel moment. In continuare, iti vom prezenta cateva motive pentru care sa alegi huse personalizate de la MOTIFSIO, drept cele mai bune accesorii de purtat de zi cu zi.

 

1. Se asorteaza tinutelor tale

Accesoriile personalizate sunt perfecte pentru a pune in evidenta tinutele pe care le porti indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Unul dintre accesoriile pe care le poti purta fara probleme oriunde si oricand este husa telefonului, prin specificul acesteia. Stii doar ca telefonul iti este permanent alaturi, asa ca de ce sa nu ii insufli personalitate si de ce sa nu il transformi in cel mai frumos accesoriu al tau? Tu alegi culoarea husei si holograma ce va fi gravata, asa ca husa va fi 100% creatia ta. Suna bine, nu?

2. Iti protejeaza telefonul intr-un mod eficient

Husa nu are doar rolul de a infrumuseta telefonul, ci si de a o proteja. Stii foarte bine ca poate fi putin periculos sa tii telefonul fara husa, deoarece se pot intampla accidente la tot pasul, insa nu trebuie sa te ingrijorezi. O husa de calitate, cum sunt cele de la Motifsio, iti va lua gandul de la orice probleme. Telefonul va fi protejat chiar daca va cadea sau se va lovi.

3. Va fi admirata

Daca esti o persoana careia ii plac accesoriile ce atrag privirile, atunci husele de la Motifsio sunt ideale pentru tine. Pur si simplu nu ai cum sa nu le observi, atat sunt de frumoase si se potrivesc excelent telefonului. Indiferent daca alegi o culoare neutra, asa cum este negru sau poate albastru, telefonul tau nu va trece neobservat.

4. Este calitativa

Poate te vei intreba de ce o husa de telefon trebuie sa fie calitativa: nu sunt toate la fel? Raspunsul este nu. O husa de telefon calitativa este in primul rand o husa care protejeaza indiferent de conditii. Husele de la Motifsio sunt realizate din piele 100% naturala, granulata la exterior si fina la interior. Avand aspectul granulat la exterior, nu doar va arata bine, dar te va si ajuta sa tii telefonul mult mai bine. Probabil ai observat si tu ca noile smartphone-uri sunt destul de alunecoase, atat din cauza sticlei protective, dar si dimensiunilor. O husa reuseste sa rezolve cu brio toate aceste probleme.

5. Poate fi un subiect interesant pentru conversatie

Nu in ultimul rand, o husa cum sunt cele de la Motifsio poate fi un subiect interesant de discutie. Probabil ti s-a intamplat si tie sa observi un accesoriu la o persoana si sa o intrebi de unde l-a cumparat ori sa o rogi sa iti dea mai multe detalii despre acesta. Asa se va intampla si cu husele de la Motifsio.

Tu ce parere ai despre husele personalizate?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/vDTgx5wJwao

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea