Stiinta & Tehnologie

Fiat lanseaza Fiorino Qubo

Fiorino este automobilul construit de Fiat in colaborare cu Peugeot si Citroen, care vizeaza segmentul de piata situat sub categoria van-urilor cu dimensiuni reduse. Marti, Fiat a lansat detaliile primului derivat al acestei masini, Fiat Fiorino Qubo , anunta Worldcarfans.com. Acesta este in fapt versiunea pentru pasageri a autoutilitarei Fiorino, fiind denumita MPV.

Galerie foto cu Fiat Fiorino Qubo

Micul Qubo masoara 3,959 metri in lungime, 1,735 in inaltime si 1.716 metri pe latime. Cu toate acestea, spatiul de depozitare poate avea un volum util de la 650 pana la 2.500 de litri.

Fiorino Qubo este propulsat de un diesel multijet de 1.3 litri si 75 de cai sau de un motor pe benzina de 1.4 litri si 73 de cai putere. Amandoua propulsoarele pot fi conectate fie la o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte, fie la una automata, cu 6 trepte.

Fiat Fiorino Qubo va fi lansat in Franta chiar in acesta luna, si apoi in restul tarilor europene. Modelul va fi fabricat in uzina Tofas din Bursa, Turcia, iar varianta de baza va costa 13.000 de euro, putand ajunge la 20.000 de euro, cu toate dotarile incluse.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea