Stiinta & Tehnologie

#salonul auto de la paris #inovatii #prezentare #fiat #lansare

Fiat la Salonul Auto de la Paris

Pentru ca Salonul Auto de la Paris este aproape gata sa-si deschida portile pentru amatorii de noutati in domeniul auto, va prezentam astazi cateva din modelele si invovatiile ce urmeaza sa fie prezentate de Fiat cu ocazia acestui eveniment.

Fiat Qubo

Un nou MPV care are la baza conceptul de Free Space in spatiul urban, capabil sa deserveasca o familie in cele mai variate situatii. Punctul forte este reprezentat de portierele laterale batante si de scaunele posterioare si anterioare care pot fi reconfigurate in 16 moduri diferite pentru a se putea transporta atat persoane cat si bunuri, in functie de necesitati. Un vehicul functional, foarte spatios, echipat cu propulsoarele de 1.3 Multijet 75 CP sau 1.4 74 CP.

PUR-O2

Fiat PUR-O2Sub aceasta denumire se vor regasi versiunile "environmently friendly " ale modelelor Fiat 500, Bravo si Croma, echipate cu o serie de sisteme si dispozitive inovative al caror scop este de a economisi combustibil si de a reduce cantitatea de emisii, pana in prezent cea mai mica din randul producatorilor europeni (o medie de 134, 6 g/km). Printre specificatiile tehnice ale acestor versiuni se numara sistemul Eco Drive (o aplicatie care, via Blue&Me, transforma in format digital o serie de informatii legate de modul in care este condus autoturismul, sugerand ulterior cum se poate adopta un stil de condus cat mai ecologic) , noul dispozitiv Start&Stop (capabil sa gestioneze ritmul motorului, oprindu-l automat din functiune in momentul stationarii si recuplandu-l in mod instantaneu in momentul pornirii), dar si uleiuri si speciale, incluse in asa numitul pachet eco.

Fiat 500 by Diesel

Fiat 500 by DieselO editie limitata realizata in colaborare cu Renzo Rosso, designer-ul marcii Diesel. Produsa in doar 10.000 de unitati, Fiat 500 by Diesel va fi comercializata exculusiv on line si va avea o serie de specificatii de design cu totul inedite, incepand chiar cu culoarea caroseriei denumita verde Diesel.

 

 

Motorizarea 2.0 165 CP ce va echipa modele Fiat Bravo

O noua motorizare Euro 5 ce va asigura un consum mixt in mediul urban de circa. 5,3l/100 km.

 


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea