Stiinta & Tehnologie

Fiat Fiorino in Romania

AutoItalia Group il comercializeaza, din aceasta luna, pe Fiorino, noul mini-van creat de Fiat.

Acesta completeaza gama de vehicule comerciale usoare Fiat Professional, din care fac parte celelalte trei modele deja consacrate: Ducato, Doblo Cargo si Scudo. Spre deosebire de acestea, inginerii italieni l-au creat pe Fiorino cu scopul de a acoperi o cerere aparte a pietei de profil. Specific acestui van ii este volumul de incarcare generos, dar cu dimensiuni reduse in acelasi timp, ce ii permit o mai buna manevrabilitate in traficul urban. Acest concept a generat de altfel si campania de promovare de mare impact, a carei imagine este celebrul Gigi Buffon, considerat in prezent cel mai bun portar din lume.

Noul Fiorino are o lungime de 3,86 m, un volum util de 2,5 m³ si 1,5 m lungime interna . Prin rabatarea scaunului pasager, volumul acestuia poate fi extins la 2,8 m³ si lungimea la 2,5 m. Noul Fiorino are adresabilitate foarte larga, acoperind un segment de piata putin reprezentat pana in prezent, dar cu cereri foarte specifice, in special in domeniul distributiei de bunuri.

Fiorino este echipat cu motoare Euro 4, pe benzina - 1.4 73 CP si diesel - 1.3 Multijet 75 CP, propulsor ce asigura un consum mixt de doar 4,5 l/100km. Vehiculul este de asemenea disponibil in varianta Combi (4 locuri si o capacitate de incarcare de 293 kg). In dotarea standard sunt incluse ABS + EBD, airbag sofer , servodirectie, volan reglabil, scaun sofer cu reglare longitudinala si reglare spatar, 2 usi posterioare batante. Pretul de pornire este de 9.900 euro (TVA inclus).

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te laNewsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea