Stiinta & Tehnologie

#barbie #pink #fiat 500

Fiat 500 Pink, editie limitata

Fiat lanseaza pe piata din Marea Britanie o editie limitata Fiat 500 Pink pe care constructorul italian se asteapta sa o vanda in principal tinerelor femei.

Se vor construi numai 500 de astfel de exemplare, aceasta editie fiind inspirata de reactia pozitiva primita la prezentarea Fiat 500 Barbie de anul precedent.

Fiat 500 Pink va veni cu o nuanta a roz a caroseriei similara cu cea de pe 500 Barbie, insa la nivelul habitaclului vor fi adaugate note ceva mai conservatoare. Astfel, interiorul va fi de negru, nu roz sau argintiu, insa clientii, mai concret, clientele pot adauga covorase customizate.

Masina va costa 11.700 lire sterline si va fi disponibile numai online. "Asta inseamna un adaos de 1.000 de lire sterline comparativ cu versiunea Lounge 1,2 pe care se bazeaza Fiat 500 Pink, insa vine cu echipari suplimentare de 1.500 de lire sterline", a declarat constructorul auto.

In plus, ca toate celelalte Fiat 500, citadina roz va beneficia si de sistemul de economisire a combustibilului Start & Stop.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea