Stiinta & Tehnologie

#electrica #fiat 500 cabrio #prezentare

Fiat 500 in versiune cabrio

Firma de tuning Castagna dezvaluie publicului un proiect indraznet si interesant: Tender Two, un Fiat 500 modificat astfel incat sa devina o masina pur electrica de doua locuri, pentru mersul la plaja. Capabila sa atinga viteza maxima de 130 km/h si cu o autonomie de 120-140km, in functie de stilul de condus si viteza, masina poate fi incarcata in proportie de 80 de procente in numai patru ore, conform celor de la Worldcarfans.com

Fiat 500 Tender Two este rezultatul unor operatii de indepartare a portierelor, a acoperisului, dar si a locurilor din spate, caroseria fiind ranforsata, pentru a pastra structura de rezistenta a masinii.

Galerie foto cu Fiat 500 Cabrio

La interior, Fiat 500 Tender Two este capitonat in intregime cu piele sintetica rezistenta la apa sarata si conditiile de pe litoral. Buburuza electrica dispune si de un spatiu pentru depozitarea prosoapelor si a altor obiecte necesare pentru plaja.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea