Stiinta & Tehnologie

Fete decoltate si motoare puternice la "Salonul Moto si Accesorii"

Premiera moto in Romania. In perioada 17-20 aprilie 2008, tara noastra face primul tur de pista pe circuitul mondial al Saloanelor din intreaga lume. O informatie care va este de folos inca de la intrarea in Salonul Moto si Accesorii Bucuresti 2008. Asta daca vreti sa raspundeti corect la intrebarea de pe talonul gratuit de participare la un concurs cu premii, atasat biletului de acces in expozitie.

Galeria foto cu motoarele de la Salonul Moto si Accesorii Bucuresti 2008

Marele premiu, mopedul Gilera Runner 50, este insa doar un aperitiv in comparatie cu ospatul ce va asteapta dincolo de poarta de acces in expozitie. Desfasurata la complexul comercial Prisma 2, Corbeanca, prima editie a Salonului Moto si Accesorii reuneste sub acelasi acoperis cele mai importante marci moto din lume, printre care amintim Harley Davidson , Honda, Suzuki, Yamaha sau KTM. „Gratie eforturilor principalilor importatori, SMAB 2008 este o vitrina a noutatilor si a brandurilor din domeniu”, ne informeaza Mihai Lungu, director general la Nef Expo, societatea organizatoare a evenimentului.

Meniul are de toate, de la cele mai mici accesorii pentru impatimitii motoarelor, pana la scutere, motociclete – offroad sau de strada -, ATV-uri, snowmobile si jetski-uri. Una dintre atractii il reprezinta totusi Cam-Am Spyder Roadster-ul (de culoare galbena) creat de Bombardier Recreational Products, care este primul vehicul destinat soselelor produs de aceasta companie. Can-Am Spyder este propulsat de un motor V Twin de 990 cc. Motorul genereaza 106 CP si este echipat cu un sistem electronic de gestionare a alimentarii cu combsutibil si o cutie de viteze manuala, in cinci trepte. Datorita unui design unic in forma de Y, vehiculul cu trei roti (doua in fata si una in spate) poate fi descris ca un melanj intre un automobil si o motocicleta.

La categoria motocicletelor de strada se evidentiaza modelele Honda si Harley Davidson, cele din urma constituind un punct de atractie atat pentru impatimitii marcii, cat si pentru restul iubitorilor vehiculelor pe doua roti. Comediantul Mugur Mihaescu , membru al celebrului grup „ Vacanta Mare ”, face parte din prima categorie. Imbracat cu o geaca de piele Harley Davidson, „Garcea” s-a oprit la standul de motociclete al respectivei firme, a studiat cu atentie noile modele expuse si chiar a „testat” unul dintre acestea.

Poze cu scutere, ATV-uri, skijet-uri si snowmobile

Bineinteles, ca la orice eveniment de acest gen, nu numai exponatele au atras priviri, ci si frumoasele fete model. Imbracate provocator si mereu zambitoare, acestea anima atmosfera de la complexul comercial Prisma 2, pozand alaturi de motociclete si ATV-uri.

SMAB 2008 vine si in ajutorul celor care doresc sa faca primii pasi pe motocicleta. Cu sprijinul Federatiei Romane de Motociclism, doritorii au putut invata sau s-au putut perfectiona ca motociclisti , fiind asistati de profesionisti in cadrul unor cursuri. Cursurile pentru copii au avut loc pe 19 si 20 aprilie, intre orele 12:00 – 14:00, in timp ce pentru adulti cursurile s-au desfasurat zilnic intre orele 16:00 si 18:00.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea