Stiinta & Tehnologie

#accelerator #benzina #Ferrari F12 #Giancarlo Fisichella # Berlinetta

Ferrari F12 Berlinetta s-a lansat oficial si in Romania

Modelul Ferrari F12 Berlinetta a fost lansat oficial si in Romania la un pret de 230.000 de euro (fara taxe incluse). Lansarea s-a desfasurat in prezenta fostului pilot de Formula 1 Giancarlo Fisichella.

F12 Berlineta, care a fost prezentat in premiera mondiala in martie 2012, la Salonul Auto de la Geneva, este echipat cu un puternic motor de 6.282 centimetri cubi, capabil sa dezvolte 740 de cai putere, conform hotnews.ro.

Considerat cel mai rapid automobil de strada din portofoliul Ferrrari, noul F12 Berlinetta poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3,1 secunde. Masina poate depasi 340 km/h si are un consum mediu de 15 litri de benzina la suta de kilometri.

Adina Hotinceanu, directorul de marketing al Forza Rossa, importatorul marcii in Romania, a declarat ca pentru acest an vor fi alocate pana in 10 unitati Ferrari F12 Berlinetta clientilor din Romania, precizand ca exista deja "cateva comenzi".

Sursa foto: blogcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea