Stiinta & Tehnologie

#masini #ferrari #Ferrari F12 Berlinetta #Ferrari F12

Ferrari F12 Berlinetta, modificata de echipa Novitec Rosso

Ferrari F12 Berlinetta a primit un prim pachet de tuning realizat de Novitec Rosso. In urma modificarilor, bolidul a primit in plus 23 de cai putere.

Astfel, motorul V12 de 6,2 litri dezvolta in acest moment 763 de cai putere. De asemenea, varianta tunata a lui F12 Berlinetta are de castigat si la viteza maxima, care a crescut cu 5 km/h, ajungand la 345 km/h.

Modificarile propuse de tunerii de la Novitec Rosso nu se opresc aici. Pachetul mai cuprinde si un set de jante din aliaj usor, precum si anvelope performante produse de Pirelli. Jantele pentru puntea fata au 21 de inci, iar cele pentru spate 22 inci.

Pe lista cu noutati aduse de pachetul Novitec Rosso se numara si modificarile la nivelul suspensiilor. Astfel, prin simpla apasare a unui buton, partea din fata a masinii se ridica cu 40 de milimetri, ajutand la depasirea unor mici obstacole de pe carosabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea