Stiinta & Tehnologie

#idee #concept #telefon mobil #sony ericsson xperia x3

Fanii nascocesc un nou concept Sony Ericsson XPERIA

Cele mai reale poze cu un concept al unui telefon mobile au fost facute publice pe site-ul dedicat fanilor Sony Ericsson, Esato .

Unul din utilizatorii forumului pe nume tob !s, a postat mai multe imagini cu un terminal pe care el la numit Sony Ericsson .

Asemenea iPhone-ului

Imaginile online par mai mult decat reale, dar sunt de fapt munca dura pe care utilizatorul a dus-o cu -ul. In viziunea lui, ar fi un candybar cu ecran complet tactil care se aseamana foarte mult cu iPhone-ul.

Singura diferenta este ca ca sistemul de operare a lui X3, ca si in cazul lui X1 este Windows Mobile. Totusi, muza pe care tob!s a avut-o nu a fost celebrul terminal Apple, ci recent lansatul .

Specificatii tehnice putine

In afara de sistemul de operare Window Mobile, detaliile tehnice despre acest terminal nu au fost stabilite de fani. Sony Ericsson XPERIA X3 are aceasi interfata de utilizator pe care si X1-ul o are si vine cu player muzical Walkman versiunea 3.0.

Terminalul are carcasa metalizata, dar este ceva mai lung decat iPhone-ul, probabil 107,8 mm asemenea lui LG Renoir si ar veni dotat si cu un stylus. Navigarile pe internet se vor face prin conectivitatea 3G cu HSDPA si Wi-Fi, iar telefonul ar suporta un web cu feed-uri RSS.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea