Stiinta & Tehnologie

#family guy #fox #glu mobile #telefon mobil #dispozitiv #joc

Family Guy va deveni joc pentru telefoanele mobile

Comedia nr.1 in Statele Unite ale Americii va deveni curand joc pentru dispozitivele mobile.

Glu Mobile si Fox Mobile Entertainment vor face echipa pentru realizarea lui.

Cine-i " Family Guy "?

Seria animata Family Guy a fost creata de producatorul executiv Seth MacFarlane . Show-ul este difuzat saptamanal pe canalul FOX in ora de maxima audienta. Family guy se afla in prezent la al 7-lea sezon.

"Suntem fericiti ca putem sa aducem o parte din umorul acestui personaj care este iubit de milioane de oameni, pe telefoane mobile", a declatat Jill Braff, vice presedinte senior al Glu Mobile.

Public destinat

Asemenea show-ului de televiziune, publicul avizat de cele doua companii sunt tinerii si persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Jocul pentru telefoane mobile se va lansat in anul 2009 sub licenta Fox Mobile Entertainment.

"Family Guy este printre cele mai populare serii animate de televiziune si abia asteptam sa incepem lucrul la versiunea lui pentru telefoanele mobile. Speram sa reusim sa redam aceeasi nota de umor, interactivitate si experienta pe care show-ul original o aduce publicului", a mai adaugat Jill Braff.

"Experienta pe care Glu Mobile o are in industrie ii recomanda pentru aceasta sarcina. Nu suntem la prima colaborare cu ei si credem ca am facut alegerea perfecta. Ei vor reusi sa il creeze pe adevaratul Family Guy", a declarat Andrew Stalbow, vice presedintele senior al Fox Mobile Entertainment.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea