Stiinta & Tehnologie

Facelift pentru Dacia Logan

Dacia lanseaza o noua varianta pentru Logan, in a doua parte a anului

Directorul comercial al Dacia, Renault si Nissan, in Romania, Jacques Daniel, a anuntat ca Dacia va lansa pe piata o varianta restilizata a Logan Sedan. Prin aceasta decizie se doreste cresterea vanzarilor modelului si aducerea la noua linie de design a Dacia, prezenta la modelul Sandero , ce va fi lansat in luna iunie. „Logan a dovedit ca este o masina fiabila, insa, ca pentru oricare alt model care nu sufera nicio modificare substantiala timp de mai multi ani, o varianta restilizata este necesara”, a declarat Jacques Daniel.

El nu a precizat luna in care va fi lansat noul model si nici daca Logan facelift va fi mai scump sau mai ieftin decat actualul model. „Costurile cu furnizorii de piese si accesorii au crescut, iar recent si cele cu forta de munca . Cu toate acestea, nu as putea sa spun, inca, daca va fi mai ieftin sau mai scump”, a declarat oficialul Dacia.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea