Stiinta & Tehnologie

#aplicatie facebook #update #facebook #internet

Facebook va functiona fara conexiune la internet

Facebook lucreaza la un update ce are ca scop utilizarea aplicatiei chiar si atunci cand nu ai conexiune la internet. Astfel, se doreste reducerea considerabila a timpului de actualizare a notificarilor in News Feed. Totodata, utilizatorii vor putea viziona noi stiri chiar si atunci cand sunt offline si vor putea sa comenteze.

 

Potrivit playtech.ro, Facebook a luat la cunostinta plangerile utilizatorilor privind viteza de incarcare si actualizare a aplicatiei pentru mobile, in timpul conexiunilor slabe la internet, si doreste sa optimizeze News Feed fiecarui utilizator in functie de viteza la net de care dispui.

Astfel, Facebook va descarca cele mai importante stiri atunci cand ai conexiune buna la internet, si ti le va arata atunci cand nu ai conexiune la internet.

O alta functionalitate interesanta este adaugarea capacitatii de a scrie comentarii la postari chiar si atunci cand utilizatorii nu sunt online. Acestia vor putea scrie comentariul, iar bucata de text se va publica automat cand conexiunea la Internet si-a revenit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea