Stiinta & Tehnologie

#facebook #psihopat # utilizatori facebook # status facebook # obsedat

Statusul de Facebook iti spune daca ai de-a face cu un sociopat. Afla cum!

Statusurile pe care le pun anumite persoane pe reteaua de socializare pot arata daca ai de-a face cu o persoana sociopata sau cu trasaturi narcisiste ori machiavelice, arata un studiu realizat de curand de oamenii de stiinta americani.

Daca pentru majoritatea persoanelor retelele de socializare sunt un mijloc de relaxare, in care pot impartasi cu prietenii fotografii si impresii din vacante sau alte interese, aceste retele au si o latura intunecata, sustin cercetatorii de la Sahlgrenska Academy si Lund University in Sweden, care au descoperit ca actualizarile de stare pot dezvalui o serie de trasaturi de personalitate, inclusiv daca o persoana are tendinte sociopate.

Cercetarile realizate au aratat ca statusurile care indica ca poti avea de-a face cu o persoana sociopata sunt cele care fac referiri la prostitutie, decapitare, pornografie sau maceluri.

Specialistii spun ca persoanele cu trasaturi sociopate sunt axate, totodata, pe propriile dorinte si se caracterizeaza printr-o lipsa de empatie pentru ceilalti. Acesti oameni nu tin cont de reguli si au mari inclinatii in a comite crime, adauga cercetatorii.

Sursa foto: actualitati.md
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea