Stiinta & Tehnologie

#bani din facebook #plata utilizatori # castiga bani #facebook #plata

Facebook isi va plati utilizatorii! Ce trebuie sa faci pentru a castiga bani fara efort

Utilizatorii celebrei retele de socializare ar putea fi platiti. Facebook vine cu o propunere inedita prin care sa ii recompenseze pe utilizatori pentru postarile de pe contul de socializare, dar si pentru calitatea lor.

Astfel, Facebook ia in considerare implementarea unei optiuni denumite "tip jar" (borcan pentru bacsis, n.red.), pe care utilizatorii ar putea sa o activeze pentru a primi bani de la cei care le apreciaza postarile, anunta The Verge.

Facebook va deveni astfel o alternativa la AdSense-ul celor de la Google. Utilizatorii vor fi motivati sa creeze continut propriu pe care sa-l publice pe Facebook, nu doar sa dea share continutului deja creat.

Facebook a facut un sondaj printre utilizatori. In urma acestuia s-au descoperit numeroase posibilitati prin are utilizatorii ar putea sa faca bani sau sa promoveze o actiune acestea incluzand optiunea "tip jar", personalizarea continutului si posibilitatea ca utilizatorul sa primeasca o parte din cat castiga Facebook din postari, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: pcmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea