Stiinta & Tehnologie

#facebook #timeline facebook # modificari timeline #flux stiri facebook

Facebook face o noua schimbare majora. Cum ti se pare?

Dupa aproape un an de cand Mark Zuckerberg a anuntat ca aspectul fluxului de stiri al Facebook se va modifica, designerii retelei de socializare au inceput sa implementeze noile caracteristici ale acestuia.

Noul aspect include modificarea fonturilor si fotografii mai proeminente, care cuprind intregul flux de stiri, schimbari mult mai subtile decat cele anuntate in urma cu un an.

Exista si modificari de proiectare, cum ar fi marirea butonului "Persoane pe care le-ai putea cunoaste" si modificarea aspectului unor iconite: actualizarea statusului, adaugarea unei fotografii noi, adaugare video.

Noul design nu va avea, totusi, impact asupra modului de functionare al Facebook, acesta pastrandu-si caracteristicile user friendly cu care si-a obisnuit utilizatorii.

"Vrem sa fie clar ca aceasta actualizare nu afecteaza performanta sau performanta reclamelor", a declarat un purtator de cuvant al Facebook. "Modificarile se limiteaza la un nivel vizual si nu afecteaza modul de afisare al fluxului de stiri", a mai declarat acesta.

Foto: pursuitist.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea