Stiinta & Tehnologie

#fitness #google #facebook #antrenor fitness

Facebook, "antrenorul" tau de fitness. Iata ce aplicatie noua va avea site-ul

Facebook a achizitionat de la o companie din Helsinky aplicatia Moves, care le ofera utilizatorilor informatii despre numarul de pasi facuti, despre distanta parcursa in timpul alergarii si despre numarul de calorii consumate in timpul activitatii fizice.

Reprezentantii Facebook au anuntat ca preluarea aplicatiei Moves, care va continua sa fie folosita si in afara site-ului de cei care o descarcasera deja, face parte din strategia recenta a companiei de a le oferi utilizatorilor sai o diversitate de aplicatii mobile de sine statatoare, precum Instagram, Facebook Messenger si WhatsApp. Moves este o aplicatie gratuita, care a fost descarcata de peste patru milioane de ori, potrivit informatiilor furnizate de ProtoGeo, compania careia i-a apartinut pana acum.

Cu timpul, Facebook devine mai mult decat un instrument de socializare. Zilele trecute, Facebook a cerut avizul autoritatilor din Irlanda pentru a deveni furnizor de servicii financiare, vizand transferuri de bani si o platforma de tip portofel electronic. Practic, utilizatorii ar putea astfel sa acceseze un portofel electronic gazduit de Facebook si sa efectueze plati sau transferuri de bani.

Sursa foto: digitalspy.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea