Stiinta & Tehnologie

Experiment muzical Sony Ericsson cu lansare de telefon

Iata ca evenimentele de lansare nu se intampla doar peste hotare, tarisoara noastra avand si ea parte de premierele sale.

Data de 15 iulie 2008 reprezinta momentul lansarii telefonului Sony Ericsson W350i pe piata din Romania, eveniment care s-a lasat cu un mic experiment realizat pe "cobaii" presei romanesti.

Sound Snacks

Se prea poate ca acest termen sa nu reprezinte nimic pentru unii, dar in viziunea profesorului David Moxon, acesta reprezinta tendinta pe care tineretul din ziua de azi o impartaseste atunci cand vine vorba de gusturile muzicale. Mai clar, nimeni nu mai asculta o melodie cap-coada, ci prefera o portiune anume care ii satisface pe moment.

Profesorul David Moxon a ajutat echipa Sony Ericsson intr-un experiment ce demonstreaza ce tip de muzica ii face pe oameni sa se simta mai atractivi, mai linistini sau pur si simplu ce gen muzical e mai potrivit pentru sanatate . Studiul biologic a fost realizat in luna mai a acestui an asupra a 200 de studenti din intreaga lume cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani. Reactiile lor fizice au fost extrase prin analiza nivelurilor de testosteron , cortisol si de LgA din saliva colectata.

Rezultatul a fost mai mult decat surprinzator, pentru ca folkul olandez si hip hop-ul de tip german a afectat nivelurile de testosteron a 75% dintre participanti, dar majoritatea participantilor a descoperit stilul latino spaniol este cel mai probabil sa cauzeze stres, 89% dintre participantii demonstrand cresteri ale nivelului de cortisol.

Romanii primesc W350 oficial

Iar acum este momentul vedem ce stie modelul Sony Ericsson W350. Terminalul masoara 104 x 43 x 10,5 mm si cantareste 80 de grame; adica dupa cum se vede telefonul este compact.

sony ericsson w350 a fost conceput sa arate ca un MP3-player veritabil, are un ecran de 1,9 inch cu 256.000 de culori si rezolutie 176 x 220 pixeli si tastatura standard alfanumerica. Spre diferenta de alte telefoane, acest terminal are o "clapeta" care inchisa peste tastatura prezinta butoane de utilizare a player-ului muzical.

W350 dispune de programul Media Manager care usureaza transferul melodiilor preferate pe telefon. Prin USB fiecare utilizator poate transfera in jur de 40 de albume, 470 de melodii si 1500 de mixuri muzicale de cate 30 de secunde. Nu ii lipseste nici TrackID-ul, functie care poate identifica orice melodie inregistrata de utilizator. Bluetooth-ul permite atasarea castilor Stereo HBH-DS205 sau a unui difuzor Active MAS-100.







Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea