Stiinta & Tehnologie

#t-mobile #memoir #pixon #samsung

Este Samsung Memoir versiunea americana a lui Pixon?

Americanii ne-au obisnuit sa schimbe numele telefoanelor mobile atunci cand sunt lansate in State.

Este posibil sa fie si cazul lui Samsung Memoir , care ar putea fi versiunea americana a modelului deja cunoscut sub numele de Pixon .

Prin T-Mobile


In prezent nu se stie daca este intradevar vorba de Samsung Pixon, dar terminalul pe care T-Mobile l-a prezentat are ecran tactil, interfata TouchWiz si camera foto de 8 megapixeli cu autofocus si flash.

S-ar putea totusi sa fie vorba de un terminal diferit, dar asemanator, pentru ca imaginile cu Memoir sunt cu putin diferite de cele cu originalul Pixon. Alte specificatii tehnice ale lui Samsung Memoir nu au fost facute inca publice.

Detalii despre Pixon

Terminalul masoara 107,9 x 54,6 x 14,9 mm, cantareste 110 grame si are camera foto de 8 megapixeli cu autofocus, tehnologia de detectare a fetei, a zambetului si a cliputului, moduri de fotografiere WDR (wide dynamic range), ASR (advanced shake reduction), capabilitati GPS cu functii geotagging, ISO de 1600 si inregistrari video la rezolutie WVGA (720x480 pixeli) si VGA (640 x 480 pixeli) la 30 fps.

Printre specificatiile tehnice ale acestui telefon se numara si ecranul de 3,2 inch cu 16 milioane de culori, sensibil la atingere si cu suport full HDTV si rezolutie de 240 x 400 pixeli. Terminalului nu ii lipseste nici GPS-ul si hartile care sunt preinstalate, plus ca Pixon vine dotat cu conectivitatea HSDPA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea