Stiinta & Tehnologie

Efecte ciudate ale intrarii iPhone in Europa

Spunem ciudate pentru ca, dupa cum spun ceilalti mari producatori de telefoane mobile, intrarea iPhone in Europa nu va face decat sa impulsioneze vanzarile proprii.
Ce-i drept exista cateva justificari in sprijinul acestei afirmatii intre care amintim pretul destul de piperat totusi pentru un gadget de talia iPhone , adica piperat pentru ca exista telefoane mai ieftine de la concurenta ( Nokia sau Sony Ericsson) si care ofera in multe situatii optiuni suplimentare pentru utilizatori, si ca tot am ajuns la plusuri ale concurentei amintim lipsa la iPhone a standardului de date 3G, care este din ce in ce mai intalnit pe continentul European.

De asemenea iPhone nu este prea prietenos cu cei care scriu foarte multe mesaje text, deoarece tastatura de tip touch-screen nu este foarte precisa.

Cititi continuarea in Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea