Stiinta & Tehnologie

#inlocuire ecran tableta #ecran spart #ecran spart tableta #ecran tableta

Ecranul tabletei s-a spart? Iata ce poti face in acest caz

Tableta de care s-a bucurat atat de mult copilul tau atunci cand a primit-o cadou este acum inutilizabila. A scapat-o pe jos, iar display-ul s-a spart. Suna cunoscut, asa-i? Daca si tu esti intr-o situatie ca aceasta, sau ai "gasit" o metoda proprie de a sparge ecranul sau digitizerul tabletei tale, atunci citeste mai departe si vei afla cum iti poti repara ieftin si rapid tableta, fara sa platesti pe piese mai mult decat te-a costat gadgetul atunci cand l-ai cumparat.

Succesul avut de catre marile companii producatoare de device-uri mobile, dupa introducerea tabletelor, a determinat aparatia pe piata a tabletelor low-cost. Diverse firme, atat romanesti, cat si straine, dintre care putem aminti Allview, Serioux, Vonino. E-Boda, Utok, etc., au introdus zeci de modele entry-level cu preturi incepand de la valori incredibil de mici, spre ex: 179 lei pentru o tableta! Ofertele de acest gen au starnit interesul cumparatorilor, ceea ce a dus la o raspandire rapida a acestor dispozitive printre utilizatorii romani. Dar, odata cu raspandirea acestor tablete ieftine, creste si cererea de piese de schimb pentru aceste tablete, care, indiferent de marca, prezinta o problema general valabila: spargerea digitizerului si/sau a ecranului.

Ai ajuns sa citesti acest articol, deci, cel mai probabil, display-ul sau digitizerul tabletei tale este spart. Cum a ajuns asa?

Sunt multe posibilitati:

  • Copilul a fost neglijent si a spart-o;
  • Te-ai asezat din greseala pe ea;
  • Ti-a scapat din mana si s-a spart ecranul;
  • A muscat cainele din ea; etc...

Motive pot fi enumerate la nesfarsit. Dar, ce e de facut, daca s-a ajuns in aceasta situatie?

In urma solicitarilor in continua crestere, am decis implicarea pe aceasta nisa aflata, inca, intr-un stadiu incipient: Furnizarea de piese de schimb pentru tablete ieftine. In acest scop am oferit spre vanzare digitizere de tablete incepand cu 50 lei si ecrane de tablete incepand cu 80 lei. Desi adaosurile sunt foarte mici, speram sa compensam printr-un volum satisfacator al vanzarilor, luand in calcul interesul clientilor in a-si repara tableta stricata la un cost sub, sau putin peste jumatate din valoarea, de noua, a tabletei. Spre exemplu, un client care a platit 220 lei pe o tableta, este dispus sa plateasca 120 lei pentru inlocuirea digitizer-ului, dar nu ar mai fi dispus sa o repare in cazul in care reparatia ar fi costat peste 150 lei.

In concluzie, daca tableta ta a suferit un accident si are nevoie de inlocuirea ecranului de tableta sau a digitzerului, dar te-ai speriat de preturile mari practicate pana acum pe piata, de acum inainte ai o noua sansa. Apeleaza la Power Laptop si iti vei putea repara tableta la un pret decent.

Despre Power Laptop

Emporis Networks SRL, firma ce administreaza brandul Power Laptop este una dintre cele mai mari firme importatoare de componente de laptop si tablete din Romania.

Lucram atat cu clienti finali prin intermediul site-ului www.powerlaptop.ro cat si cu firme distribuitoare cu care am incheiat parteneriate de colaborare stranse.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea