Stiinta & Tehnologie

#smartphone #review #lansare #htc butterfly

Ecranul de 5 inci full HD a sosit pe smartphone!

HTC a lansat primul telefon din lume cu un ecran de 5 inci full HD. HTC J Butterfly va fi lansat doar in Japonia, dar HTC promite ca noul ecran va sosi in curand pe alte smartphone-uri disponibile la nivel global.

In timp ce multi cred ca ecranul cu rezolutie 1280x720 este deja prea mare pentru un smartphone, HTC a trecut la parul urmator: un ecran de 5 inci cu rezolutie full HD 1920x1080.

HTC J Butterfly are un ecran Super LCD3 cu o densitate a pixelilor de 440 ppi, mult mai mare decat iPhone 5 cu Retina Display (326 ppi).

Noul smartphone este putin mai mare si mai greu decat HTC One X, avand dimensiuni de 134,4 x 69,9 x 8,9 mm si o greutate de 140 g.

HTC J Butterfly nu ofera doar un ecran performant. Smartphone-ul include un procesor quad-core Snapdragon S4, memorie RAM de 3GB, camera de 9MP si ofera tehnologie NFC si compatibilitate LTE.

Telefonul va fi lansat in Japonia in luna decembrie cu Android 4.1 Jelly Bean, iar modelele internationale sunt asteptate la inceputul anului viitor.

Sursa foto: Mobot.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea