Stiinta & Tehnologie

#concurs #dacia duster #raliu Dakar #pilot raliu

Duster va participa la Raliul Dakar din 2013

Doua exemplare Duster cu sigla Renault vor concura la editia din 2013 a Raliului Dakar. Cele doua Renault Duster vor fi conduse de doua echipaje formate din piloti argentinieni: Joe Mauricio Garcia-Malano, respectiv Emiliano Spataro - Benjamin Lozada.

Masinile vor fi echipate cu motoare V6 de 3,5 litri, care dezvolta 306 cai putere, plus o cutie secventiala cu sase trepte. Ele vor fi pregatite de firma Barattero, iar motorizarile urmeaza sa fie modificate de Berta.

"Suntem foarte multumiti ca am luat decizia de a participa la Dakar cu modelul Duster. Este un vehicul care a fost lansat in Argentina in luna octombrie a anului trecut si este deja un succes atat aici in America (de Sud – n.r.), cat si in lume", a declarat Alejandro Reggi, directorul comercial Renault Argentina.

Raliul Dakar 2013 se va desfasura in perioada 5 ianuarie - 30 martie in America de Sud, concurentii urmand sa strabata trei tari: Peru, Argentina si Chile. Competitia va debuta la Lima si se va incheia in orasul Santiago de Chile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea