Stiinta & Tehnologie

#columbia #duster #dacia

Duster va fi produs si in Columbia

Dupa lansarea pe pietele europene sub logo-ul Dacia, noul Duster se va muta in America de Sud sub sigla Renault.

Daca in cazul lui Sandero, micutul hatchback a fost lansat mai intai in Brazilia si apoi in Europa, oficialii Dacia au decis lansarea lui Duster in primul rand in Europa si apoi in America de Sud.

Versiunea Renault a lui Duster va fi produsa la fabrica Envigado din Columbia, unde Renault a investit 20 milioane de euro pentru formarea si adaptarea liniei de asamblare pentru productia unui SUV. La fabrica columbiana vor fi produse intre 25.000 si 45.000 de unitati Duster pe an, care vor fi vandute in Columbia si in alte tari din zona.

In cadrul unei vizite speciale in Columbia, Patrick Pelata – al doilea om de la Renault – a confirmat decizia companiei de a produce la fabrica Renault -Sofasa noul Duster, pentru a acoperi atat piata locala, cat si pe cele din America Centrala , Caraibe si Mexic. Productia va incepe in 2012 si va urmari cresterea exporturilor in urmatorii ani de la 6000 de unitati la 22.000.

In momentul de fata Renault vinde in Columbia modele precum Clio, Megane, Scenic, Grand Scenic, Kangoo si Koleos, precum si Logan, Sandero si Sandero Stepway de la Dacia.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea