Stiinta & Tehnologie

#dacia #dacia duster #consum

Duster consuma mai mult decat spun producatorii

Dupa cateva mii de kilometri parcursi, cumparatorii francezi ai modelului Dacia Duster au putut vedea capacitatile pe termen lung ale automobilului. Problema cea mai mare a Duster -ului: consumul!

Un posesor francez de Dacia Duster a facut o analiza detaliata a masinii, dupa 7.000 de km parcursi la volan, pentru site-ul caradisiac.com.

Modelul testat a fost un Duster 1.5 DCI 85 4X2 LAUREATE, caruia francezul i-a laudat confortul, designul si pretul.

Consumul de benzina "este o mare dezamagire ", spune francezul despre Dacia Duster.

Chiar daca computerul de bord arata un consum mediu este de 5,3 litri/100 km, consumul corelat cu cei 7.000 km parcursi este aproximativ 6,6 litri.

Dacia Duster poate consuma chiar si 7,5 litri la suta de kilometri in extra-urban, cu persoane la bord, bagaje si portbagaj extern.

Consumul Daciei Duster este prezentat de catre producatori ca fiind intre intre 4,9 litri/ 100 si 5,7/100 in brosura de prezentare.

Un alt punct slab pomenit de francezul, citat de Capital.ro, sunt vibratiile in interiorul masinii, vizibile mai ales la oglinda retrovizoare din interior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea