Stiinta & Tehnologie

#dacia #cec #brd

Dupa 20 de ani, romanii ar putea primi banii depusi la CEC pentru o Dacia

Romanii care au depus inainte de 1989 bani la CEC pentru achizitionarea unui autoturism Dacia si-ar putea primi banii inapoi.

Persoanele fizice care au transferat sumele depuse la CEC in vederea achizitionarii de autoturisme in conturile fostei Banci Romane pentru Dezvoltare si-ar putea primi banii inapoi in 2011.

Ministerul Finantelor lucreaza la un proiect de lege care ar putea despagubi cei 2.110 de romani care au strans bani la CEC pentru un autoturism Dacia inainte de 1989, dar nu au primit niciodata masina.

Persoanele care au transferat sumele depuse la CEC in conturile fostei Banci Romane pentru Dezvoltare ar putea primi in curand despagubirile in valoare totala de 26,6 milioane de lei, potrivit Realitatea.net.

Modalitatea de despagubire implica primirea de titluri de stat , care pot fi apoi rascumparate la ghiseele BRD Groupe Societe Generale .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea