Stiinta & Tehnologie

#roaming global #dual sim #telefon mobil #national geographic

Duet D888, terminalul National Geographic

Telefoanele dual-SIM exista de multa vreme, piata din China fiind cea mai mare consumatoare de astfel de mobile.

Statele Unite ale Americii sunt ceva mai primitive din acest punct de vedere, iar un telefon dual-SIM este o adevarata comoara.

Pentru americani

Totusi, pentru a rezolva aceasta dilema in America, cei de la national geographic au conceput un telefon mobil dual-SIM. Faptul ca acestia se ocupa de telefoane mobile nu este un lucru nou.

De cativa ani, compania distribuie cartele SIM cu roaming global . Din pacate cartelele sunt foarte scumpe. Recent, National Geographic a anuntat lansarea unui dual-SIM numit Duet D888, destinat celor care calatoresc foarte mult.

Specificatii tehnice

Telefonul este un candybar si a fost facut de catre compania Beyond E-Tech si suporta o cartela SIM Cellular Abroad pentru roaming global si o cartela SIM normala a unui operator local. Terminalul are ecran de 2 inch si tastatura standard alfanumerica.

Din punct de vedere tehnic, modelul este un entry-level. Duet D888 are camera foto de 2 MP, player muzical, radio FM, conectivitate Bluetooth si USB si organizer.

Din pacate National Geographic nu a facut public pretul de achizitie al telefonului. Pe site-ul oficial, utilizatorul poate totusi sa cumpere o cartela SIM cu roaming global la pretul de 59 dolari americani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea