Stiinta & Tehnologie

Doua noi telefoane de la LG Electronics

camera foto digitala de noua generatie si capabil de editare fotografii direct pe telefon, iar celalalt are incorporata tehnologie 3G de ultima ora.

LG Electronics anunta un telefon cu camera foto profesionista, LG-KU990 si LG-KS20, cel mai recent spartphone HSDPA dotat cu un touchscreen color de dimensiuni generoase. Alta atractie o reprezinta al doilea model din seria LG Black Label , LG Shine, avand aceleasi caracteristici ca si ale nou lansatului LG Shine "Titanium Black". LG-KU990l dispune de caracteristici unice, cum ar fi abilitatea de a edita imagini si de a incarca fotografii si filme pe YouTube.

Alte produse LG expuse la IFA 2007 includ LG-KS10, primul smartphone cu aplicatii Google preinstalate si castigatorul campaniei "3G for All" al Asociatiei GSM, LG-KU250, special conceput pentru a permite utilizatorilor sa experimenteze functiile 3G la un pret rezonabil.

Continuarea in Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea