Stiinta & Tehnologie

#samsung #monitorizare sanatate #coreeni #dispozitiv monitorizare sanatate #Simband

"Doctorul" Samsung: Coreenii au inventat dispozitivul ideal pentru monitorizarea sanatatii!

Aparatul Simband, functionand pe o platforma tip SAMI, isi propune sa revolutioneze industria serviciilor medicale. Daca dispozitivele de inregistrare a unor functii ale organismului nu reprezinta o noutate, sud-coreenii de la Samsung au facut un pas inainte lansand aparatul de monitorizare perfect.

Dispozitivul seamana cu ceasul inteligent Galaxy Gear lansat de Samsung cu ceva timp in urma, dar asigura o gama larga de analize. Astfel, Simband-SAMI iti ofera date despre nivelul glucozei din sange, calitatea aerului respirat, puls, nivelul de oxigenare al organismului.

Prezentat joi, 28 mai, intr-o conferinta de presa, dispozitivul Simband-SAMI mai are de trecut hopul omologarii medicale inainte de a fi facuta publica data lansarii lui pe piata. Conducerea companiei pare decisa sa investeasca tot mai mult in astfel de proiecte.

Producatorul coreean a lansat chiar si o oferta de premiere a celor mai interesante aplicatii de monitorizare a starii de sanatate, marele premiu ajungand la suma de 50 milioane dolari.

Sursa foto: nbcnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea