Stiinta & Tehnologie

#sisteme de supraveghere video #supraveghere video #camere supraveghere video #camere video

Diminuati incidenta furturilor instaland cel mai bun kit supraveghere video

Din moment ce traim intr-o societate instabila in care mediul politic influenteaza semnificativ economia, foarte multi romani aleg sa paraseasca tara. In aceeasi masura numarul infractiunilor a crescut coplesitor. Principala cauza generatoare de furturi este saracia. Desigur, exista multe alte motive pentru care unele persoane aleg sa-si insuseasca diverse lucruri prin furt. Exista totusi persoane care reusesc sa razbata in acest climat instabil. Cum? Cu un plan de marketing bine gandit si un kit supraveghere video ce include cele mai performante camere de supraveghere de pe piata, proprietarul unui parc auto a reusit sa creasca semnificativ vanzarile si sa atraga tot mai multi clienti.

 

In ideea ca fiecare pasionat de autoturisme sa beneficieze de automobile de calitate la preturi convenabile prin sisteme de finantare leasing sau credit bancar a luat fiinta parcul auto. Desigur ca efortul investitiei a fost imens. Totusi, cu o buna securitate oferita de un eficient sistem supraveghere video, publicitate intensiva, preturi si oferte atractive, s-a reusit amortizarea capitalului investitiei intr-un timp foarte scurt.

Initial, detinatorul parcului auto a angajat doi paznici pentru a tine hotii departe. Cu timpul s-a convins ca acestia nu isi indeplineau atributiile. Stiind sa nu exista camere supraveghere care sa ii verifice, fie dormeau in timpul programului, fie consumau bauturi alcoolice. Din pacate acest lucru a fost constatat in ultimul ceas cand o banda de infractori a reusit sa se strecoare in parcul auto si sa fure trei autoturisme de lux. Desi politia a ajuns la fata locului rapid, nefiind instalate sisteme de supraveghere, probele au fost foarte putine. Totusi, suspectii au fost prinsi relativ repede. Pentru ca parcul auto se afla in imediata vecinatate a unui depozit, o camera de supraveghere a depozitului a surprins imagini semnificative care au ajutat la solutionarea anchetei. Din pacate doar doua masini au fost recuperate, cea dea treia nu a mai fost gasita. Se presupune ca a fost dezmembrata pentru a se revinde piesele.

In urma acestui incident, desigur ca cei doi agenti de paza au fost concediati. Mai mult, proprietarul parcului auto a instalat un kit camere supraveghere exterior pentru o buna securitate. Pe langa acest sistem de supraveghere nu a renuntat totusi sa angajeze un paznic. Analizand foarte bine piata cctv, detinatorul parcului auto a achizitonat 16 camere IP pentru o buna supraveghere video. Pe langa faptul ca autoturismele sunt monitorizate 24 din 24 de ore, paznicul va putea fi in permanenta controlat. Special s-a instalat o camera supraveghere exterior orientata catre cabina paznicului. Proprietarul poate verifica oricand de pe telefonul mobil daca totul este in regula deoarece permite monitorizare de la distanta. Oricand se doreste, de oriunde s-ar afla poate verifica daca totul este in regula.

Magazinul online 1CCTV.ro este un faimos furnizor de solutii inteligente pentru a spori securitatea oricarui timp se spatiu. Aici regasiti cele mai tentante oferte si cele mai eficiente produse de pe piata. Tineti minte, un bun sistem de supraveghere video poate nu numai sa descurajeze infractorii si sa ajute autoritatile sa prinda rapid orice hot, dar si sa imbunatateasca responsabilitatea angajatilor si sa va ajute sa monitorizati productivitatea lor. In acest sens, 1CCTV va pune la dispozitie cel mai bun kit camere supraveghere sau va ofera consultanta pentru a alcatui unul personalizat in functie de cerintele fiecarui client.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea