Stiinta & Tehnologie

#dieter zetsche #mercedes #daimler

Dieter Zetsche ramane in fruntea Mercedes pana in 2013

Dieter Zetsche a fost reconfirmat in functia de presedinte al Mercedes . Mandatul sau a fost prelungit pana in 2013, dar are mari sanse sa ramana pe aceasta pozitie si dupa aceasta data.

Identificat deja cu imaginea Mercedes, Dieter Zetsche isi va prelungi contractul cu Daimler, urmand sa se bucure in continuare de responsabilitatile functiei de presedinte executiv . Membrii comitetului executiv au decis prelungirea contractului pentru inca trei ani, desi au existat o multime de zvonuri privind posibilitatea numirii unui inlocuitor .

Zetsche, care implineste anul acesta 60 de ani, a suferit in ultimul timp de pe urma pierderii sotiei sale, lucru cantarit probabil si de ceilalti oficiali Mercedes. Reuters sutine insa ca surse din interiorul Mercedes il vad pe Zetsche in aceeasi pozitie si dupa 2013, varsta acestuia nefiind un factor determinant.

Chiar daca va fi inlocuit dupa terminarea contractului, Zetsche pregateste terenul pentru unul din subalternii sai, Wolfgang Bernhard, care a fost de asemenea reales in comitetul de conducere.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea