Stiinta & Tehnologie

#Subaru WRX STI #subaru

Diamond in Africa de Sud, un legendar WRX STI… aniversar VIDEO

Diamond Edition – un nume potrivit pentru noua serie limitata a japonezului Subaru WRX STI. De ce – pentru ca este o exclusivitate marca Africa de Sud, patria pretioaselor nestemate.

Si de aceasta data nu avem parte de vreun „blood diamond”, deoarece totul are legatura cu mostenirea de performanta a faimosului model japonez. Mai degraba i s-ar potrivi sintagma de „diamond in the rough”. Nu de alta, dar WRX STI ramâne unul dintre cele mai colturoase modele extreme din industria auto, in stilul caracteristic japonez. si nici nu au de ce sa schimbe ceva, deoarece totul are efect… aerodinamic. Sa nu uitam ca un alt model la fel de colturos – Honda Civic Type R – este stapân pe Nurburgring in categoria FWD.

Am deviat destul de la subiect. Am facut-o insa pentru ca avem vesti neplacute pentru fanii „Subie”. Diamond Edition este cel mai puternic WRX STI de serie. insa doar 30 de exemplare vor fi produse. Si toate vor fi comercializate strict in Africa de Sud. Vor fi vândute acolo deoarece SSA – Subaru South Africa – le-a dezvoltat de una singura. Si vor fi doar 30 deoarece STI a implinit anul acesta trei decenii de existenta.

Continuarea o poti citi pe autovibes.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea