Stiinta & Tehnologie

#nokia #calling all innovators #romania

Dezvoltatorii romani pot intra in competitia Nokia Calling All Innovators

Nokia Romania anunta ca dezvoltatorii romani se pot inscrie de acum in competitia " Calling All Innovators ", concurs care a ajuns la a treia editie la nivel mondial si care are ca tema crearea de aplicatii pentru terminale mobile.

Castigatorii concursului au sansa de de a-si vedea aplicatiile disponibile la Nokia Ovi Store si a ajunge in acest fel, la milioane de utilizatori din intreaga lume.

Pentru romani

Dezvoltatorul roman care va fi ales castigator al primului loc va fi premiat cu 6.000 de euro net, in timp ce aplicatiile clasate pe locurile doi si trei vor aduce creatorilor 3.000 de euro si respectiv 1.000 de euro net. Mai mult, dezvoltatorii romani vor avea, de asemenea, sansa de a participa in concursul la nivel global, unde castigatorii Marelui Premiu primesc 30.000 USD si un loc de asigurat in Ovi Store. In acest an, participantii la concurs isi pot inscrie aplicatiile in una din cele patru categorii: "Eco/O atitudine verde", aplicatii care, fiind create din grija fata de mediu, contribuie la salvarea planetei ; "Divertisment", aplicatii care ofera cea mai buna experienta multimedia; " Productivitate ", aplicatii care fac viata oamenilor mai usoara si ii ajuta sa isi optimizeze activitatile si "Dezvoltare sociala", aplicatii care demonstreaza ca utilizarea dispozitivelor mobile imbunataseste vietile oamenilor.

Doritorii


Toti dezvoltatorii romani care doresc sa participe la concurs trebuie sa isi inscrie aplicatiile pana la data de 18 mai 2010. Procesul de inscriere a aplicatiei este foarte simplu, necesitand crearea unui cont si inregistrarea pe site-ul oficial al concursului Calling All Innovators.

Aplicatiile vor fi analizate si notate de catre un juriu local, pe baza urmatoarelor criterii: functionalitate si calitate, unicitate, noutate si inova?ie, utilitate si creativitate , precum si caracterul comercial si potentialul de piata. Finalistii vor fi anuntati in luna iunie, iar castigatorii in luna septembrie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea