Stiinta & Tehnologie

#telefoane ascultate # inregistrare telefoane # companii telefoane

Dezvaluiri incendiare: telefoanele CHIAR ne sunt ascultate!

Unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila la nivel mondial a confirmat recent existenta unor fire secrete care permit ascultarea si inregistrarea convorbirilor telefonice.

Reprezentantii Vodafone au adaugat ca tehnologia este utilizata in nu mai putin de 29 de tari europene, dar si in altele la nivel global, in care compania de telefonie mobila activeaza.

Potrivit The Guardian, Vodafone nu este singurul operator care furnizeaza informatii despre clientii sai agentiilor guvernamentale. De altfel, conform spuselor oficialilor Vodafone, toate companiile de telefonie mobila ar proceda astfel.

Raportul intocmit de compania britanica include informatii si despre Romania, insa aceasta sunt vagi, intrucat legislatia locala nu permite divulgarea metodelor prin care telefoanele sunt ascultate, chiar daca tehnologia exista si in tara noastra.


Foto:Vodafone

Foto: alertsolutions.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea