Stiinta & Tehnologie

#microsoft #project pink #zune #telefon mobil #terminal #specificatii tehnice

Detaliile despre posibilul terminal Microsoft au ajuns pe internet

Zvonurile despre telefonul mobil Microsoft sunt mai in voga ca niciodata.

Mai mult, pe internet au aparut o serie de detalii legate de specificatiile tehnice ale acestui posibil prototip.

Detalii tehnice

Terminalul Microsoft este posibil sa dispuna de un ecran tactil de 3,5 inch sau mai mare cu rezolutie WVGA (800 x 480 px) sau FWVGA (854 x 480 px). Mai mult, procesorul lui "Pink" este posibil sa fie celebrul Snapdragon, care a fost incorporat si in telefonul Toshiba TG01.

Telefonul va avea memorie interna de 1 GB, baterie destul de puternica care sa reziste cateva zile si cand este folosit intens. Totodata, dispozitivul va dispune si patru taste fizice: Start, Back, Send si End. Microsoft Pink va avea doua camere foto , cea principala de 3 MP cu flash LED si cea secundara cu rezoltuie VGA pentru videoconferinte . Asemenea altor telefoane mobile si acest model va dispune de senzor de lumina.

Lista continua


Terminalului nu ii va lipsi nici receptorul GPS cu functii aGPS, accelerometru incorporat, conectivitate USB de viteza mare cu o rata de transfer de 20 MB/s, Bleutooth 2.1 si Wi-Fi 802.11B/G.

Modelul este posibil sa dispuna si de microUSB, slot pentru mufa standard de 3,5 mm, tuner FM cu suport pentru aplicatii media, ecran cu reactie haptica , slot pentru card microSD si tastatura QWERTY virtuala.

Informatiile au aparut pe blogul ZDNet, dar reprezentantii Microsoft nu au facut nici un comentariu, iar detaliile de pe internet nu au fost nici confirmate, dar nici negate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea