Stiinta & Tehnologie

Detalii oficiale despre telefonul Tag Heuer Meridiist

Aceasta stire ne-a cam luat din "oala", pentru ca vestea despre telefonul tag Heuer nu s-a raspandit mai deloc. Dar asta pana acum, pentru ca azi compania producatoare a dat publicitatii detalii ceva mai "picante".

Anul trecut in luna noiembrie Tag Heuer facea oficial parteneriatul dintre compania de ceasuri Swiss si ModeLabs care trebuiau sa duca la bun sfarsit modelul unui telefon Tag Heuer.

My name is Heuer... Tag Heuer

Numit Tag Heuer Meridiist , terminalul va avea in constructia lui 430 de componente si va fi fabricat din materiale anti-corozive si va avea carcasa de otel (316L). Ecranul va fi fabricat din cristale de safir de 60,5 karate, pentru a nu se zgaria.

Din acesta introducere ne dam seama ca vorbim despre un telefon ceva mai special, pentru ca asemenea materiale intalnim numai la telefoanele de lux gen Mobiado sau Vertu.

Cea mai draguta caracteristica a acestui telefon ramane insa afisarea orei, care in mod normal nu ar trebui sa fie ceva iesit din comun, doar ca Meridiist o afiseaza pe latura superioara a telefonului, acolo unde in mod normal gasim butonul de oprire/inchidere.

Baterie buna

Tag Heuer Meridiist mai are o camera foto de 2 megapixeli, player media care suporta formate MP3, AAC si MPEG4, ecran de 1,9 inchi cu rezolutie QVGA, un al doilea ecran (probabil cel de afisare a ceasului) care este OLED de 96 x 76 pixeli, conectivitate Bluetooth si o autonmie a bateriei de pana la 28 de zile in modul standby si 7 ore de convorbiri, adica mult.

Compania mai vine si cu o mica inovatie, telefonul poate fi personalizat, dar in functie de acest lucru va costa mai mult sau mai putin. In orice caz, noi "muritorii de rand" nu vom avea asemenea probleme, telefonul costand in mod normal 3400 de euro, iar personalizat poate ajunge pana la 3900 de euro sau mai mult.


Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea