Stiinta & Tehnologie

Detalii noi despre BlackBerry Thunder

Imediat dupa lansarea lui BlackBerry Bold , zvonurile despre alte telefoane de la RIM au inceput sa inunde internetul. Unul dintre ele era BlackBerry Thunder, primul dispozitiv mobil Reseach in Motion cu ecran complet tactil.

BlackBerry 9500 sau Thunder va fi probabil urmatoarul model de smartphone pe care compania RIM ( Research in Motion ) doreste sa il lanseze pe piata.

BlackBerry vs. iPhone

Zvonurile de pana acum spuneau ca Thunder este un dispozitiv cu ecran sensibil la atingere, iar recent s-a primit confirmare ca lucrurile stau asa. Thunder ramane in continuare unul din cele mai asteptate terminale, mai ales ca va concura direct cu Apple iPhone, care a fost lansat ieri. Dar recent, Samsung si-au anuntat modelul i900 Omnia, un terminal mai mult decat puternic.

Stirile referitoare la noul BlackBerry vin de pe site-ul Boy Genius Report, care se pare a pus mana pe imagini "live" ale terminalului mult asteptat. Site-ul mentioneaza ca Thunder va avea doar patru butoane fizice in partea frontala, restul tastaturii fiind virtuala.

Thunder se lanseaza la sfarsitul anului

Un alt lucru care s-a confirmat este faptul ca BlackBerry 9500 Thunder se va lansa in retelele Verizon si isi va face aparitia pe piata la sfarsitul acestui an. In zvonurile anterioare, ca distribuitor, era anuntat si operatorul Vodafone, dar acum acesta a disparut de pe lista. Inca nu se stie sigur daca dispozitivul va mai avea CDMA EV-DO si va dispune de conectivitatea HSDPA asa cum spuneau zvonurile anterioare.

Din pacate, in continuare, nu exista alte date referitoare la specificatiile tehnice ale acestui telefon. Singurele detalii se pot deduce din imaginea primita de cei de la Boy Genius Report. Dar cu siguranta, zvonurile despre acest telefon nu se vor opri aici.

Imagine cu noul BlackBerry Thunder. Sursa: Boy Genius Report



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea