Stiinta & Tehnologie

Detalii concrete despre LG KF300

Se prea poate ca acest nume sa aiba o anumita rezonanta in mintea voastra, dar nu stiti exact unde sa plasati aceasta informatie.

Hai sa facem lumina. In urma cu o luna, LG "scapa" anumite informatii despre cateva terminale noi, LG KF750 si KF240, amandoua telefoane din gama "fashion" si cate ceva... putin de tot, despre KF300, din aceeasi gama.

Un LG foto incorporata de 2 megapixeli cu functie de auto focus , memorie de 10 MB, iar telefonul suporta card microSD, asa ca poti sa iti "upgradezi" stocarea cand vrei tu.

Putin, dar sigur

Transferul de date de pe PC pe telefon se face prin USB 1.1, iar transferul intre telefoane prin Bluetooth 2.0. Playerul de muzica si video incorporat poate reda fisiere MP3, AAC, AAC+, AAC++, WMA si fisiere video in format MPEG4 si H.263. Totodata, ai si radio FM incorporat.

Te poti da pe internet prin conexiunea EDGE mentionata la inceput si vizualizezi pagini prin intermediul WAP-ului 2.0 sau xHTML. Telefonul are interfata Flash si fonturi scalabile de scriere.

Acestea fiind stabilite, pot spune ca telefonul e destul de "fashion" ca sa fie primit cu bratele deschise de toate doritoarele care nu vor prea multe de la un telefon, dar care il vor sa arate musai bine.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea