Stiinta & Tehnologie

#second hand #tehnologie #laptop

Despre tehnologie la mana a doua

Iata-ne intr-o era a tehnologiei, in care fiecare zi este o calatorie ce se extinde dincolo de ecranul telefonului sau al monitorului. Suntem la serviciu, la scoala, la facultate, la birou, in vacanta sau acasa - indiferent de locatia in care ne aflam suntem inconjurati de tehnologie.

Calculatorul a devenit personal (asa cum spun de ceva vreme cei de la HP - The computer is personal again), laptopul este un bun personal, pe care tindem sa nu-l mai impartim cu sotia, fratele sau prietenul nostru. De ce? Pentru ca e "al nostru". Si pentru ca ne dorim un astfel de laptop sau calculator, trebuie sa scoatem bani din buzunar ca sa ne procuram echipamentele potrivite.

Veste buna! In loc sa platiti sume importante de bani pe calculatoare si laptopuri noi si performante, puteti obtine aceleasi rezultate optand pentru laptopuri si calculatoare second hand la preturi minime. Va garantez ca nu veti simti diferenta. Daca aveti nevoie de un calculator sau un laptop ca sa va desfasurati activitatea profesionala sau pur si simplu pentru divertisment, optati pentru aceasta alternativa sigura. Zic sigura, pentru ca indiferent de ce am crede noi la prima vedere despre ce inseamna "second hand", ne vom schimba opinia in foarte scurt timp. Deja mii de romani din toata tara au fost convinsi de acest lucru. Si nu doar romani, pentru ca practica comercializarii de calculatoare second hand poate fi observata chiar si in alte tari. De fapt, ea a fost imprumutata de la aceste state care au inceput sa fie din ce in ce mai preocupate de grija pentru mediul inconjurator, de posibilitatea de a readuce la viata echipamente care nu se afla nicidecum la sfarsitul vietii si care ar putea fi folosite inca multa vreme. Preturile minime pentru calculatoare second hand au venit ca o consecinta fireasca la toate acestea.

Se observa tot mai mult faptul ca oamenii sunt interesati de calculatoare second hand, de laptopuri, imprimante si monitoare la mana a doua. Acesta este motivul pentru care anumiti antreprenori au profitat de acest trend si au incercat sa creeze magazine online specializate. In scurt timp au aparut foarte multe astfel de magazine virtuale, iar unele dintre ele lucrau exlusiv online si nu aveau un sediu pentru prezentarea produselor. Dar lucrurile nu au fost atat de usoare pentru toata lumea. Pana la urma domeniul calculatoarelor second hand este unul complex, care nu ar putea fi mutat exclusiv in online. Cel putin deocamdata.

Ceea ce vreau sa spun este ca mai degraba ai incredere intr-un magazin de calculatoare second hand care are un showroom in care clientii pot merge, pot vizualiza si atinge produsele (care sunt second hand si nu noi - pentru cei mai sceptici aceasta este sigura modalitate care ii poate convinge). CalculatoareOk este un astfel de magazin online complex de distribuire a calculatoarelor second hand, a laptopurilor si altor echipamente de acest gen. Secretul succesului lor nu consta doar in detinerea unui showroom in Bucuresti, ci si perseverentei, actualizarii permanente a ofertei si serviciilor aferente, astfel incat sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor din toata tara.

 

Garantia pana la 36 de luni, optiunea de licentiere a calculatoarelor si laptopurilor, posibilitatea de a returna produsul daca clientul nu este multumit de acesta, diversitatea ofertei (care cuprinde calculatoare de la pentium 4 sub 100 lei pana la calculatoare de gaming, cu procesoare Intel Xeon sau Intel Core i7), livrarea gratuita prin curierat rapid, preturile minime si calitatea excelenta a produselor reprezinta cu siguranta motive puternice pentru care CalculatoareOK a rezistat atat de bine in domeniul calculatoarelor second hand din Bucuresti si din toata tara.  

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea