Stiinta & Tehnologie

#smartphone #ophone #mini 3i #dell

Dell Mini 3i OPhone se va lansa oficial in China

Primul telefon mobil Dell, modelul Mini 3i OPhone se va lansa in curand in China in reteaua principalului operator de telefonie mobila China Mobile .

Odata cu prezentarea oficiala a lui Dell Mini 3i OPhone in China, modelul va fi introdus si pe piata din Brazilia.

Specificatii tehnice

Telefonul catalogat drept un Tablet/PDA, masoara 58,3 x 122 x 11,7 mm si cantareste in jur de 105 de grame. Dell Mini 3i OPhone este dotat cu un ecran sensibil la atingere care are o digonala la de 3,5 inch cu rezolutie de 640 x 360 pixeli si suport pentru formate wide de 16:9.

Modelul care va fi disponibil in doua variante de culori rosu (Red Passion) si aramiu (Oiled Bronze) si va suporta o serie de platforme de mesagerie, printre care e-mail, mesaje instantanee, MMS-uri si SMS-uri. Desi un smartphone, camera foto din dotarea lui Dell Mini 3i OPhone este destul de modesta, doar 3 MP, dar va dispune de autofocus si flash LED. Totodata, senzorul foto va putea face capturi video.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale noului telefon mobil se numara si receptorul GPS, conectivitatea redusa, doar GPRS si EDGE si suportul pentru cardul microSD. Totusi, Dell Mini 3i OPhone va veni cu o serie de harti preinstalate.

Telefonul mobil va putea fi cumparat in China din mai mult de 43.000 de magazine online . Pretul terminalului nu a fost dat publicitatii, iar reprezentantii companiei producatoare nu au declarat daca modelul se va lansa si pe alte piete din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea