Stiinta & Tehnologie

# achizitionare cartuse imprimanta #cartuse imprimanta #imprimanta

De unde achizitionezi cartuse de imprimanta pentru imagini de inalta calitate

Fotografiile sunt cea mai buna reprezentare a amintirilor pe care ni le cream. Desi traim in era gadgeturilor inteligente si a memoriilor digitale, unele poze parca au mai mare valoare atunci cand sunt imprimate. Daca nu vrei sa pierzi timpul cautand centre de printare foto, poti avea imagini de calitate printate chiar la tine acasa. Secretul este sa ai o imprimanta si cartusele potrivite pentru imagini de inalta calitate.

 

La Toner-shop.ro poti achizitiona online cartuse cu cerneala color de foarte buna calitate, potrivite pentru a printa fotografii. Pentru comenzi plasate in Bucuresti beneficiezi de livrare gratuita, la fel si in tara, cu conditia sa comanzi mai mult de trei produse.

Atunci cand alegi cartusul pentru imprimanta trebuie sa te gandesti in primul rand la nevoile pe care le ai. Vrei sa printezi rapid si la calitate mare? Ai de printat un volum mare de imagini? Dispui de un buget limitat sau nu? Preferi cartus original pentru imprimanta ta sau unul compatibil?

In magazinul online de cartuse si consumabile pentru imprimante, copiatoare, faxuri, multifunctionale gasesti produse pentru toate bugetele si preferintele, cu ajutorul carora vei putea imprima fotografii ce reproduc perfect imaginile surprinse de aparatul foto.

Cartuse originale sau cartuse compatibile?

Atunci cand ai acasa o imprimanta apare mereu o intrebare. Cand este nevoie sa schimbi cartusul este mai bine sa folosesti tot unul original sau poti apela cu incredere la cele compatibile?

La capitolul pret, avantajul este de partea cartuselor compatibile, care sunt semnificativ mai ieftine decat cele originale.

Din punct de vedere al calitatii, cele originale castiga "lupta", dar nu chiar atat de detasat cum ati crede. Cartusele compatibile ofera si ele rezultate optime la printare, fara diferente semnificative.

Daca ati optat pentru a achizitiona cartuse compatibile, este indicat ca din cand in cand sa folositi si un set de cartuse originale, pentru a mentine calitatea imprimarii si a capetelor de tiparire.

Pe toner-shop.ro gasiti atat cartuse originale (Samsung, HP, Canon, Brother, Lexmark, Toshiba etc), cat si compatibile, fie ca dispuneti de o imprimanta inkjet, imprimante laser, copiatoare sau multifunctionale, film pentru fax sau ribon pentru imprimanta matriciala, dar si multe alte consumabile. Chiar si produsele de la branduri de renume pot fi achizitionate la un excelent raport calitate-pret, iar totul este la doar un click distanta.

Procesarea comenzilor se face in cel mai scurt timp, la fel si livrarea. La comenzi din Bucuresti primite pana in ora 12.00, livrarea se poate face chiar si in aceeasi zi, de catre agentii proprii, in timp ce in afara Capitalei produsele vor ajunge prin curier, intr-un interval de 24-48 de ore..

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea