Stiinta & Tehnologie

# baterie portabila # baterie externa #gadget #baterie

De este important sa ai o baterie externa

Pe masura ce devenim tot mai dependenti de telefon si alte dispozitive mobile este tot complicat sa ne obisnuim cu ideea ca acestea se descarca rapid, de cele mai multe ori in cele mai importante momente. Nu este deloc placut sa te afli in vacanta si sa ramai fara baterie la telefon tocmai in momentul in care doresti sa faci o poza draguta pentru retelele de socializare. Bateriile portabile sunt insa solutia salvatoare. Iata cateva situatii in care bateriile externe iti vor fi de folos.

Pentru calatorii

Cand pleci in vacanta vrei sa ai cat mai putine bagaje, dar si cat mai putine griji. Pentru ca o calatorie vine la pachet si cu multe ore petrecute in tren, avion, in masina sau in aeroporturi, gari si statii de autobuz, pregateste din timp si o baterie externa pe care sa o iei cu tine, pentru a te asigura ca telefonul sau orice alt gadget mai folosesti nu vor ramane fara baterie, cand nu ai la indemana o sursa de curent sa le incarci.

Pentru camping/pescuit/drumetii

Nimic nu se compara cu o evadare in natura, dar ce faci atunci cand vrei sa ramai conectat la mediul digital in timp ce te bucuri de toate frumusetile pe care le descoperi in drumul tau? Poate vrei sa postezi cateva fotogragii pe Instagram sau sa asculti muzica preferata. Si de aceasta data o baterie externa iti va fi de folos. Mai mult, daca te numeri printre cei care isi doresc sa protejeze natura, trebuie sa stii ca exista versiuni de baterie portabila solara spre care te poti orienta. Atunci cand obisnuiesti sa stai intr-un camping, la cort sau iti place sa petreci ore bune pe malul lacului la pescuit, o baterie externa nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaj.

Din cauza sindromului FOMO

FOMO (Fear of missing out) este sindromul secolului XXI si reprezinta teama de a nu rata ceva din ce fac altii. Este posibil sa te fi confruntat si tu deja cu aceasta emotie. Poate telefonul tau este aproape descarcat, iar tu astepti un apel important legat de un job pentru care ai aplicat. Sau primesti un mesaj de la persoana iubita si nu mai ai baterie suficienta sa ii raspunzi. Poti scapa de sindromul FOMO foarte simplu, cumparand o baterie externa pe care sa o ai tot timpul la tine.

Pentru festivalurile de muzica la care mergi

Festivalurile de muzica si concertele sunt momente pe care nu doresti sa le ratezi, mai ales ca sunt ocaziile perfecte de a te intalni cu prietenii si de a va distra impreuna. Bateria telefonului ar trebui sa fie mereu incarcata, pentru a putea lua legatura cu prietenii, in cazul in care te pierzi de grup. La fel de important este telefonul ca sa poti face poze si filmulete cu artistii preferati sau pentru a posta pe retelele de socializare fotografii in timp real, dar si sa ai la indemana cardurile si buletinul. In acest caz portofelul securizat pentru carduri cu incarcator devine sesentiala in bagajul pe care il pregatesti pentru aceste escapade.

Pentru siguranta ta

Telefonul mobil este indispensabil in ziua de astazi. Oricand, poate aparea o situatie neprevazuta in care ai nevoie de telefon pentru a suna familia, pentru a cere cuiva ajutorul sau pentru a apela un serviciu de urgenta. Ai grija ca bateria telefonului tau sa fie mereu incarcata si ia-ti masuri de precautie suplimentare avand mereu la tine si o baterie portabila.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea